Grupo impulsor del programa "Terrassa Cooperativa 2020"
#@ESStemConstruïnt Espacio de participación para co-diseñar el programa
Cambios en "1ª Reunión Grupo Impulsor Terrassa Cooperativa 2020 (Reunión Virtual)"
Descripción (Català)
-
-
Entitats/empreses/centres educatius i persones assistents
En total 42 persones identificades, representant a un total de 37 entitats (no inclou Sprintcoop ni Ajuntament):
Montse Grau (Oncolliga)
Jose Manuel Valero (La Oka)
Víctor Sastre (ECOM)
Xavi Busom (La Dovella)
Mercè Colomer (ESCODI)
Marc Ballestar (Fundació Vedruna)
Fèlix Pardo (EBC Terrassa)
Joan Triadú (Oxfam)
Rosa Garcia (Egarenca)
Marc López (Tropical Riot)
Aleix Quintana (Communia)
Toni Miró (IES Montserrat Roig)
Verònica Mazo (Càritas)
Montse (Fund. Mª Auxiliadora)
Toni Moreno (Creixen Educació)
Caterina (Molsa)
Joan Gómez (Grup Cohabitatge l’Egarenca)
Marta Gas (Fund. Xarxa d’espectacle infantil i juvenil)
Núria Oñoro (Magroc)
Marta (Biter)
Xavier Casas (Eco-inserció)
Núria Segovia (Districte 0)
Esther Querol (Adenc i Corralito)
Marc Escribano (Tropical Riot)
Elena (La Tija)
Marc Labòria (Prodis)
Ricard (Som Mobilitat)
Sara Stigge (Fupar)
Rosa Guinot (XES Terrassa)
Laura (Alternativa 3)
Silvia Fernàndez (Arte Paliativo)
Javier Domínguez (Eina Coop. I Ateneu Cooperatiu Vallés Occidental)
Anna Funosas (Ass. Educativa Can Palet)
Júlia González (Quart Creixent)
Agustí Salvany (Mutualidad Les Arenes)
Emma (Espai Sacra)
Josep Forn (Regidor Economia Social i Innovació Aj. Terrassa)
Montserrat Torres (Servei ESS Aj. Terrassa)
Mireia Bou (Servei ESS Aj. Terrassa)
Anna Anglí (Servei ESS Aj. Terrassa)
Jairo Echavez (Sprintcoop, suport tècnic)
ORDRE DEL DIA:
Benvinguda
1. Presentació i Obertura de l’edició especial 2020, a Càrrec del Regidor Pep Forn
2. Breu valoració de l'edició anterior, treballs previs i línies bàsiques de la nova edició
3. Plantejament de les propostes rebudes: Estadístiques de participació i Propostes per eixos
4. Torn obert de preguntes.
5. Presentació de l'eina de treball digital del Grup Impulsor plataforma Participaterrassa
DESENVOLUPAMENT DE LA SESSIÓ
1. Benvinguda i Obertura de l’edició especial 2020 a càrrec del Regidor Pep Forn
La crisi sanitària tornada crisi econòmica i humanitària porta a reflexionar sobre si pertocava fer la Terrassa Cooperativa. Es va fer una enquesta a entitats, i aquestes han respost que si que té sentit: en aquest moments és important de repensar el model de ciutat i societat per poder sortir d’aquesta crisi i estar preparats per a properes crisis.
S’espera que les propostes vinguin des de les entitats, i aquest any hem d’estar preparats perquè no sabem si la TC podrà ser física o virtual, però igualment la tirem endavant. Es convida a les entitats a participar al pacte de ciutat, i entenem que l’ESS a de tenir un paper important.
S’han proposat una sèrie de qüestions pel programa, però estem oberts a totes les propostes que vinguin de les entitats, encara no sabem com la farem, però el paper de l’ESS ha de ser protagonista .
2. Breu valoració de l'edició anterior, treballs previs i línies bàsiques de la nova edició
L’any passat es va fer un pas endavant en un augment de la intercooperació entre les entitats i la implicació de serveis de l’ajuntament en donar suport a les activitats.
La Terrassa Cooperativa 2019: ESStem construint una Terrassa Cooperativa va ser una edició de consolidació.
Es va organitzar, juntament amb els serveis municipals, 43 activitats i 1 festa. Vau ser 91 entitats i serveis col·laborant, entre el programa i la Fira. Van participar 1382 persones al Programa d'activitats. Van gaudir de la Festa de l'ESS unes 1300 persones. Vau ser 55 entitats, en 50 estands a la Fira. Van passar 1296 per la Fira de l'ESS.
L’Edició anterior s’ha valorat molt positivament en participació , formes i disponibilitat i va haver un pas endavant en comunicació: la web. Canvi en missatge tant al programa com a la fira, amb els displays que es van repartir (el relat de l’ESS).
La Idea per 2020 en origen era mantenir l’impuls, però ens hem trobem en aquesta situació i per això es farà una edició especial.
Aquest any no hem pogut fer una valoració com cal de l’edició anterior, l’any passat ja es va fer un canvi significatiu, de començar a treballar per àmbits temàtics i es vol seguir en aquesta direcció. Mantenim novetats de l’any passat com el blog monogràfic de la TC, mantindrem els projectes emergents i aprofundirem amb el relat, que traslladarem al format digital en el s’explica que és el consum responsable, les finances ètiques etc. L’objectiu és enfortir l’ESS però també que cada vegada es sumi més gent.
Línies per aquest any. Terrassa Cooperativa 2020: Una edició especial
La majoria de les entitats s’han engrescat per a fer una edició especial, perquè fos un revulsiu, oportunitat per donar-se a conèixer i perquè ara més que mai les respostes a la crisi s’han de donar des del teixit local, i per tant de l’ESS.
S’han rebut moltes propostes, unes 40 de 30 entitats. Des de l’equip tècnic anem parlant amb les entitats i les anem valorant per teixir el programa cara a la ciutadania, a la vegada que tinguem una edició professionalitzadora per enfortir les entitats.
Els criteris que es fan servir per revisar propostes i fer retorn a nivell metodològic van entorn de com fer perquè l’activitat tingui un caràcter adreçat a la ciutadania o que l’àmbit educatiu s’hi senti més interpel·lat. I com fomentar la intercooperació entre les entitats: de vegades veiem que activitats que proposeu diferents entitats poden complementar-se i us fem propostes en aquest cas.
Un punt importat és que volem donar força i valor a les empreses i entitats, en un moment de crisi ha de ser una oportunitat per sortir més fortes.
3. Plantejament de les propostes rebudes: Estadístiques de participació i Propostes per eixos
S’han proposat tres eixos per a aquesta edició, on s’han emmarcat les propostes que s’han rebut:
- Consum i Producció Responsable: 11 propostes
- Economia Feminista – Cures: 14 propostes
- Economia Social i Cultura: 2 propostes
- Àmbit educatiu (eix transversal): 11 propostes
- Destinades a les professionals de l’àmbit ESS, amb eines i recursos: 2 propostes
S’ha canviat el concepte “eix” per “itinerari” per tal que la ciutadania pugui veure molt clar quins itineraris hi ha i per tant què poden fer, per on començar per a fer canvis en el seu consum, també en cultura i en economia feminista.
Tema eix cultural: S’han trobat poques propostes i es proposa convocar un grup motor sectorial per pensar alguna altra proposta.
4. Torn obert de preguntes.
Biter: Les activitats que proposen són de mobilitat, com encaixar-ho a itineraris?
Resposta: s’ha incorporat dins de consum responsable: la mobilitat és un tema de consum tot i que pot tocar altres àmbits com medi ambient i sostenibilitat. Estem parlant amb el Servei de mobilitat per a veure si podem ampliar l’activitat.
Grup habitatge egarenca: l’any passat es va fer una actuació molt celebrada i va originar que es poguessin fer debats interessant per a projectes en xarxa. Si aquest any interessa seguir fent coses en xarxa.
R. l’any passat van venir més de 50 persones a l’activitat , aquest any es torna a proposar, des de les economies feministes com el dret a l’habitatge. També potser incloure altres entitats que estan treballant el dret a l’habitatge de col·lectius vulnerables i quina resposta hi donem des de la societat organitzada (cooperatives d’habitatge)
Corralito: Interessant fer grup impulsor cultural
Arte Paliativo: Es proposen també a estar a motor eix cultura
La Tija: veuen bé el grup motor, importància de donar importància a la cultura com hem vist els mesos passats i que es veu i es veurà molt afectada
La idea és donar voltes sobre que pot fer l’ESS des de l’àmbit cultural, s’ha de donar potencialitat i ara després de crisi post covid.
ADENC: El covid i l’emergència climàtica tenen un pes important com a eix transversal
Les Activitats d’Adenc s’estan considerant com a àmbit transversal; parlarem per veure quins itineraris les encaixem, potser s’ajunten amb altres perquè el programa té un nombre determinat d’activitats.
Espai sacra: quin és el proper pas, després de fer propostes? què ve a continuació?
Ara compartim amb entitats el recull de propostes per veure com poden encaixar en el format de Terrassa Cooperativa, amb el criteri d’itineraris i intercooperació. Un altre criteri és el metodològic, que tingui un format atractiu per la ciutadania. Ens estem plantejant una T.C que pot ser virtual segons la situació que estiguem al novembre.
La Dovella: plantegen que no han pogut omplir el formulari. Com a empresa de construcció amb inclusió social, pregunten a quin eix estarien.
En aquest cas es veurà en quin eix o activitat s’hi podria sumar. Apuntem parlar amb aquesta entitat.
Oncolliga: Encara som a temps de fer alguna proposta a l’eix de cures?
El termini de propostes està exhaurit (obert tot el mes de Maig). Que la passin per correu el més aviat possible. En tot cas, sempre podran sumar-se a activitats d’altres entitats i trobar sinergies, ja que aquesta es la fase actual.
Egarenca: Planteja quin és el leitmotiv d’aquest any o un reclam global d’aquest any, el fil conductor d’aquests eixos
Altres anys sempre es fa un tema central. Si hi ha idees que ajudin a millorar estem obertes; la idea de leitmotiv és que la crisi del covid-19 ens ha de servir com a oportunitat, i que l’ESS és el model que ha de donar resposta. Recollim la proposta.
Hi ha hagut canvi pressupostari de la TC per saber amb quina dotació pressupostària contarien les entitats?
A nivell de pressupost no sabem quin quedarà. Per una altra part les subvencions seguiran endavant. El pressupost definitiu no el tenim encara.
La tija: valoració de l’any passat, a trobar a faltar presència a les xarxes socials, cara a aquest any sobretot donat el caràcter virtual creu que s’hauria de potenciar la presència a XXSS.
La comunicació és el gran tema, posem esforç en com comunicar millor, mantenim el blog intentant que sigui lo més interactiu possible i que les entitats també sigueu agents de comunicació fins a on voldreu arribar. Es prepararan pastilles de comunicació perquè compartiu a les vostres pròpies xarxes. S’intentaran fer més millores i es compta a la participació del GI.
Mutualitat les Arenes: proposta sobre tema de la mort i com enganxar-ho amb serveis funerària de Terrassa.
Hem de mirar com sumar-hi els Serveis municipals.
Intervenció del regidor per donar resposta a algunes de les preguntes que han sorgit:
Quan es plantegen itineraris es veuen de forma àmplia. Quan es va fomentar l’àmbit cultural és perquè és un sector molt tocat per la crisi i també per donar a la TC un altre caire lúdic-festiu-reivindicatiu. També per divulgar i donar-nos a conèixer a un sector més ampli a la ciutadania i perquè moltes entitats culturals estan aplicant valors de l’ESS sense donar-se’n compte. I que sense el teixit de les entitats no seriem on som.
Ara mateix s’està replantejant tots el pressupost de l’Ajuntament, i es segueix defensant poder tenir pressupost per la Terrassa Cooperativa.
Les subvencions segueixen endavant, s’han endarrerit per el confinament però si alguna que ha fet petició ha hagut de fer canvis per la crisi, pot reorientar-la i si els objectius són els mateixos que al moment de fer la petició, obtindrà el suport.
5. Presentació de l'eina de treball digital del Grup Impulsor plataforma Participaterrassa
Plataforma participa Terrassa:
S’explica l’ús de la plataforma Participa Terrassa (https://participa.terrassa.cat/) , que és la plataforma on es vessaran tots els continguts del Grup Impulsor.
Es demana que ens feu arribar els vostres correus perquè us fem arribar la invitació al grup Impulsor de la TC.
Es va fer arribar una infografia de com registrar-se i com rebre notificacions.
Comentar que a part del registre individual de les persones que formeu part del GI, s’ha de registrar les vostres entitats com a grups.
Si hi ha preguntes o problemes tècnics: contactar amb [email protected].
Comiat : L’equip tècnic serveix per donar-vos suport, agrair el suport de les entitats a la Terrassa Cooperativa, qualsevol cosa que es necessiti contacteu amb l’equip tècnic, el servei d’emprenedoria i Sprintcoop.
RESUM D’ACORDS
*Servei Emprenedoria i Economia Social:
· Envia acta i presentació de la sessió.
· Proposa data de trobada per el grup motor de l’eix Cultura
· Respon a tots el dubtes tècnics que es tinguin
· Convocar la següent trobada del grup impulsor el 16 de juliol
*Les entitats
· Treballar per concretar les activitats proposades, així com afegir-se a les iniciatives d’altres entitats si s’escau.
- Familiaritzar-se amb l’entorn de la plataforma Participa Terrassa, on progressivament s’aniran habilitant prestacions. https://participa.terrassa.cat/
-
+
Entitats/empreses/centres educatius i persones assistents
En total 42 persones identificades, representant a un total de 37 entitats (no inclou Sprintcoop ni Ajuntament):
Montse Grau (Oncolliga)
Jose Manuel Valero (La Oka)
Víctor Sastre (ECOM)
Xavi Busom (La Dovella)
Mercè Colomer (ESCODI)
Marc Ballestar (Fundació Vedruna)
Fèlix Pardo (EBC Terrassa)
Joan Triadú (Oxfam)
Rosa Garcia (Egarenca)
Marc López (Tropical Riot)
Aleix Quintana (Communia)
Toni Miró (IES Montserrat Roig)
Verònica Mazo (Càritas)
Montse (Fund. Mª Auxiliadora)
Toni Moreno (Creixen Educació)
Caterina (Molsa)
Joan Gómez (Grup Cohabitatge l’Egarenca)
Marta Gas (Fund. Xarxa d’espectacle infantil i juvenil)
Núria Oñoro (Magroc)
Marta (Biter)
Xavier Casas (Eco-inserció)
Núria Segovia (Districte 0)
Esther Querol (Adenc i Corralito)
Marc Escribano (Tropical Riot)
Elena (La Tija)
Marc Labòria (Prodis)
Ricard (Som Mobilitat)
Sara Stigge (Fupar)
Rosa Guinot (XES Terrassa)
Laura (Alternativa 3)
Silvia Fernàndez (Arte Paliativo)
Javier Domínguez (Eina Coop. I Ateneu Cooperatiu Vallés Occidental)
Anna Funosas (Ass. Educativa Can Palet)
Júlia González (Mel Educació)
Agustí Salvany (Mutualidad Les Arenes)
Emma (Espai Sacra)
Josep Forn (Regidor Economia Social i Innovació Aj. Terrassa)
Montserrat Torres (Servei ESS Aj. Terrassa)
Mireia Bou (Servei ESS Aj. Terrassa)
Anna Anglí (Servei ESS Aj. Terrassa)
Jairo Echavez (Sprintcoop, suport tècnic)
ORDRE DEL DIA:
Benvinguda
1. Presentació i Obertura de l’edició especial 2020, a Càrrec del Regidor Pep Forn
2. Breu valoració de l'edició anterior, treballs previs i línies bàsiques de la nova edició
3. Plantejament de les propostes rebudes: Estadístiques de participació i Propostes per eixos
4. Torn obert de preguntes.
5. Presentació de l'eina de treball digital del Grup Impulsor plataforma Participaterrassa
DESENVOLUPAMENT DE LA SESSIÓ
1. Benvinguda i Obertura de l’edició especial 2020 a càrrec del Regidor Pep Forn
La crisi sanitària tornada crisi econòmica i humanitària porta a reflexionar sobre si pertocava fer la Terrassa Cooperativa. Es va fer una enquesta a entitats, i aquestes han respost que si que té sentit: en aquest moments és important de repensar el model de ciutat i societat per poder sortir d’aquesta crisi i estar preparats per a properes crisis.
S’espera que les propostes vinguin des de les entitats, i aquest any hem d’estar preparats perquè no sabem si la TC podrà ser física o virtual, però igualment la tirem endavant. Es convida a les entitats a participar al pacte de ciutat, i entenem que l’ESS a de tenir un paper important.
S’han proposat una sèrie de qüestions pel programa, però estem oberts a totes les propostes que vinguin de les entitats, encara no sabem com la farem, però el paper de l’ESS ha de ser protagonista .
2. Breu valoració de l'edició anterior, treballs previs i línies bàsiques de la nova edició
L’any passat es va fer un pas endavant en un augment de la intercooperació entre les entitats i la implicació de serveis de l’ajuntament en donar suport a les activitats.
La Terrassa Cooperativa 2019: ESStem construint una Terrassa Cooperativa va ser una edició de consolidació.
Es va organitzar, juntament amb els serveis municipals, 43 activitats i 1 festa. Vau ser 91 entitats i serveis col·laborant, entre el programa i la Fira. Van participar 1382 persones al Programa d'activitats. Van gaudir de la Festa de l'ESS unes 1300 persones. Vau ser 55 entitats, en 50 estands a la Fira. Van passar 1296 per la Fira de l'ESS.
L’Edició anterior s’ha valorat molt positivament en participació , formes i disponibilitat i va haver un pas endavant en comunicació: la web. Canvi en missatge tant al programa com a la fira, amb els displays que es van repartir (el relat de l’ESS).
La Idea per 2020 en origen era mantenir l’impuls, però ens hem trobem en aquesta situació i per això es farà una edició especial.
Aquest any no hem pogut fer una valoració com cal de l’edició anterior, l’any passat ja es va fer un canvi significatiu, de començar a treballar per àmbits temàtics i es vol seguir en aquesta direcció. Mantenim novetats de l’any passat com el blog monogràfic de la TC, mantindrem els projectes emergents i aprofundirem amb el relat, que traslladarem al format digital en el s’explica que és el consum responsable, les finances ètiques etc. L’objectiu és enfortir l’ESS però també que cada vegada es sumi més gent.
Línies per aquest any. Terrassa Cooperativa 2020: Una edició especial
La majoria de les entitats s’han engrescat per a fer una edició especial, perquè fos un revulsiu, oportunitat per donar-se a conèixer i perquè ara més que mai les respostes a la crisi s’han de donar des del teixit local, i per tant de l’ESS.
S’han rebut moltes propostes, unes 40 de 30 entitats. Des de l’equip tècnic anem parlant amb les entitats i les anem valorant per teixir el programa cara a la ciutadania, a la vegada que tinguem una edició professionalitzadora per enfortir les entitats.
Els criteris que es fan servir per revisar propostes i fer retorn a nivell metodològic van entorn de com fer perquè l’activitat tingui un caràcter adreçat a la ciutadania o que l’àmbit educatiu s’hi senti més interpel·lat. I com fomentar la intercooperació entre les entitats: de vegades veiem que activitats que proposeu diferents entitats poden complementar-se i us fem propostes en aquest cas.
Un punt importat és que volem donar força i valor a les empreses i entitats, en un moment de crisi ha de ser una oportunitat per sortir més fortes.
3. Plantejament de les propostes rebudes: Estadístiques de participació i Propostes per eixos
S’han proposat tres eixos per a aquesta edició, on s’han emmarcat les propostes que s’han rebut:
- Consum i Producció Responsable: 11 propostes
- Economia Feminista – Cures: 14 propostes
- Economia Social i Cultura: 2 propostes
- Àmbit educatiu (eix transversal): 11 propostes
- Destinades a les professionals de l’àmbit ESS, amb eines i recursos: 2 propostes
S’ha canviat el concepte “eix” per “itinerari” per tal que la ciutadania pugui veure molt clar quins itineraris hi ha i per tant què poden fer, per on començar per a fer canvis en el seu consum, també en cultura i en economia feminista.
Tema eix cultural: S’han trobat poques propostes i es proposa convocar un grup motor sectorial per pensar alguna altra proposta.
4. Torn obert de preguntes.
Biter: Les activitats que proposen són de mobilitat, com encaixar-ho a itineraris?
Resposta: s’ha incorporat dins de consum responsable: la mobilitat és un tema de consum tot i que pot tocar altres àmbits com medi ambient i sostenibilitat. Estem parlant amb el Servei de mobilitat per a veure si podem ampliar l’activitat.
Grup habitatge egarenca: l’any passat es va fer una actuació molt celebrada i va originar que es poguessin fer debats interessant per a projectes en xarxa. Si aquest any interessa seguir fent coses en xarxa.
R. l’any passat van venir més de 50 persones a l’activitat , aquest any es torna a proposar, des de les economies feministes com el dret a l’habitatge. També potser incloure altres entitats que estan treballant el dret a l’habitatge de col·lectius vulnerables i quina resposta hi donem des de la societat organitzada (cooperatives d’habitatge)
Corralito: Interessant fer grup impulsor cultural
Arte Paliativo: Es proposen també a estar a motor eix cultura
La Tija: veuen bé el grup motor, importància de donar importància a la cultura com hem vist els mesos passats i que es veu i es veurà molt afectada
La idea és donar voltes sobre que pot fer l’ESS des de l’àmbit cultural, s’ha de donar potencialitat i ara després de crisi post covid.
ADENC: El covid i l’emergència climàtica tenen un pes important com a eix transversal
Les Activitats d’Adenc s’estan considerant com a àmbit transversal; parlarem per veure quins itineraris les encaixem, potser s’ajunten amb altres perquè el programa té un nombre determinat d’activitats.
Espai sacra: quin és el proper pas, després de fer propostes? què ve a continuació?
Ara compartim amb entitats el recull de propostes per veure com poden encaixar en el format de Terrassa Cooperativa, amb el criteri d’itineraris i intercooperació. Un altre criteri és el metodològic, que tingui un format atractiu per la ciutadania. Ens estem plantejant una T.C que pot ser virtual segons la situació que estiguem al novembre.
La Dovella: plantegen que no han pogut omplir el formulari. Com a empresa de construcció amb inclusió social, pregunten a quin eix estarien.
En aquest cas es veurà en quin eix o activitat s’hi podria sumar. Apuntem parlar amb aquesta entitat.
Oncolliga: Encara som a temps de fer alguna proposta a l’eix de cures?
El termini de propostes està exhaurit (obert tot el mes de Maig). Que la passin per correu el més aviat possible. En tot cas, sempre podran sumar-se a activitats d’altres entitats i trobar sinergies, ja que aquesta es la fase actual.
Egarenca: Planteja quin és el leitmotiv d’aquest any o un reclam global d’aquest any, el fil conductor d’aquests eixos
Altres anys sempre es fa un tema central. Si hi ha idees que ajudin a millorar estem obertes; la idea de leitmotiv és que la crisi del covid-19 ens ha de servir com a oportunitat, i que l’ESS és el model que ha de donar resposta. Recollim la proposta.
Hi ha hagut canvi pressupostari de la TC per saber amb quina dotació pressupostària contarien les entitats?
A nivell de pressupost no sabem quin quedarà. Per una altra part les subvencions seguiran endavant. El pressupost definitiu no el tenim encara.
La tija: valoració de l’any passat, a trobar a faltar presència a les xarxes socials, cara a aquest any sobretot donat el caràcter virtual creu que s’hauria de potenciar la presència a XXSS.
La comunicació és el gran tema, posem esforç en com comunicar millor, mantenim el blog intentant que sigui lo més interactiu possible i que les entitats també sigueu agents de comunicació fins a on voldreu arribar. Es prepararan pastilles de comunicació perquè compartiu a les vostres pròpies xarxes. S’intentaran fer més millores i es compta a la participació del GI.
Mutualitat les Arenes: proposta sobre tema de la mort i com enganxar-ho amb serveis funerària de Terrassa.
Hem de mirar com sumar-hi els Serveis municipals.
Intervenció del regidor per donar resposta a algunes de les preguntes que han sorgit:
Quan es plantegen itineraris es veuen de forma àmplia. Quan es va fomentar l’àmbit cultural és perquè és un sector molt tocat per la crisi i també per donar a la TC un altre caire lúdic-festiu-reivindicatiu. També per divulgar i donar-nos a conèixer a un sector més ampli a la ciutadania i perquè moltes entitats culturals estan aplicant valors de l’ESS sense donar-se’n compte. I que sense el teixit de les entitats no seriem on som.
Ara mateix s’està replantejant tots el pressupost de l’Ajuntament, i es segueix defensant poder tenir pressupost per la Terrassa Cooperativa.
Les subvencions segueixen endavant, s’han endarrerit per el confinament però si alguna que ha fet petició ha hagut de fer canvis per la crisi, pot reorientar-la i si els objectius són els mateixos que al moment de fer la petició, obtindrà el suport.
5. Presentació de l'eina de treball digital del Grup Impulsor plataforma Participaterrassa
Plataforma participa Terrassa:
S’explica l’ús de la plataforma Participa Terrassa (https://participa.terrassa.cat/) , que és la plataforma on es vessaran tots els continguts del Grup Impulsor.
Es demana que ens feu arribar els vostres correus perquè us fem arribar la invitació al grup Impulsor de la TC.
Es va fer arribar una infografia de com registrar-se i com rebre notificacions.
Comentar que a part del registre individual de les persones que formeu part del GI, s’ha de registrar les vostres entitats com a grups.
Si hi ha preguntes o problemes tècnics: contactar amb [email protected].
Comiat : L’equip tècnic serveix per donar-vos suport, agrair el suport de les entitats a la Terrassa Cooperativa, qualsevol cosa que es necessiti contacteu amb l’equip tècnic, el servei d’emprenedoria i Sprintcoop.
RESUM D’ACORDS
*Servei Emprenedoria i Economia Social:
· Envia acta i presentació de la sessió.
· Proposa data de trobada per el grup motor de l’eix Cultura
· Respon a tots el dubtes tècnics que es tinguin
· Convocar la següent trobada del grup impulsor el 16 de juliol
*Les entitats
· Treballar per concretar les activitats proposades, així com afegir-se a les iniciatives d’altres entitats si s’escau.
- Familiaritzar-se amb l’entorn de la plataforma Participa Terrassa, on progressivament s’aniran habilitant prestacions. https://participa.terrassa.cat/